Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Motorhistoriska dagen

juni 6, 2019 @ 12:00 - 15:00

Traditionellt firande vid Lojsta slott på Sveriges nationaldag. Utställare och besökare hälsas välkomna. Visa och ta del av Gotlands motorhistoria. Kortege från Visby med samling vid Kajsarporten kl. 10:30.

Motorhistoriska dagen är ett samarrangemang mellan fyra gotländska fordonsklubbar och Lojsta slotts hembygdsförening. Hembygdsföreningen och Röda Korset har försäljning av hamburgare, kaffe, glass mm.

Tips: Evenemanget har vuxit rejält under senare år och lockar numera tusentals besökare. Det är många som vill ställa ut sitt fordon vilket naturligtvis är jätteroligt. Samtidigt är den tillgängliga utställningsytan begränsad. De flesta utställare rullar in vid 11:00-11:30. Det är “först till kvarn” som gäller (även om du har putsat hela natten).

Mellan klockan 12:00 och 15:00 ska alla utställningsfordon inne på området stå still. Det handlar bl.a. om att alla barn ska kunna röra sig fritt inne på området medans föräldrarna kan koppla av och njuta av en ledig dag.

Vi har möjlighet att tillgodose ett begränsat antal parkeringsplatser nära entrén för besökare med nedsatt rörelseförmåga. Trafikvakterna hjälper till att lotsa dig som har ett giltigt P-tillstånd på din bil.

Varmt välkomna!

Kontaktperson: Rikard Elgán, tel. 073-2572511

Detaljer

Datum:
juni 6, 2019
Tid:
12:00 - 15:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats